CED Interim Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties in de verzekeringsbranche die voor korte of langere termijn tijdelijk behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn voor onze klant op zoek naar een tweetal Schadebehandelaren Multibranche. Het betreft een interim opdracht voor de duur van minimaal 6 maanden.

Omschrijving van de functie

Onze klant wilt het team uitbreiden met een klantgerichte schadebehandelaar (materieel) Multibranche. Die gelooft in de visie dat de beste service selfservice is en gedreven is om dat tot in de finesses uit te voeren. Staat zorgvuldigheid bij jou hoog in het vaandel en blink je uit in deskundigheid? Ben jij die teamplayer die als geen ander op het juiste moment knopen weet door te hakken en vlot te handelen? Dan is dit jouw baan!

Waar ga jij voor zorgen?:

Een blije klant! Door een optimale klantbeleving. Met jouw inlevingsvermogen en uitdrukkingsvaardigheid ben je in staat vertrouwen te creëren en verwachtingen te managen
Een blije collega! Omdat je de verbinding zoekt, ook met andere teams. Met én van je collega’s leer je over zaken op je vakgebied
Een blije opdrachtgever! Met jouw nieuwsgierige en proactieve houding draag je bij aan de verbetering en vernieuwing van diensten en producten

Functie-eisen

  • Je herkent jezelf in de kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het MS officepakket heeft geen geheimen voor jou;
  • Verder beschik je over de diploma’s WFT basis en WFT Schade Particulier of ben je bereid die diploma’s te halen.

Bedrijfsprofiel

CED heeft een heldere missie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. We werken vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. Onze interim professionals werken ook vanuit die gedachte.

Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We geven dit op diverse manier vorm waarbij je kunt denken aan afvalscheiding, het inzetten van elektrische auto's, het stimuleren van hybride werken maar ook het hebben van LED-verlichting op ons hoofdkantoor. Maar duurzaamheid gaat verder: we maken gebruik van Studytube om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden, we staan open voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt maar doen elk jaar ook mee aan 'Baas van de dag'; een initiatief van Jinc.

De cultuur van onze klant is open, de lijnen kort en ze werken hard. Ze zijn ooit begonnen in een klein kantoor en ook al zijn ze inmiddels volwassen geworden, het huiskamergevoel is er nog steeds. Elke dag valt er wat nieuws leren en werk je samen met getalenteerde mensen aan de nieuwste technologie. Met trots maken ze gebruik van super innovatieve IT en hebben ze een vooruitstrevende online platform, dat ook internationaal wordt gebruikt.

Wij bieden

CED Interim Professionals biedt uitdagend werk, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voegen wij waarde toe aan jouw carrière?

Onze klant biedt: een snelgroeiend bedrijf.. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Het motto is ‘work smart, play hard’ en dus vinden ze een goede werk-privé balans belangrijk.

Extra

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is veelal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy Voogt (Recruiter) of Monique van der Linde (Support) via 010 - 284 30 80 (optie 1). Wij ontvangen graag, via onderstaand formulier, jouw sollicitatie.

Gesprekken vinden bij voorkeur online plaats. Daarmee stimuleren wij ‘slim’ reizen. Zo dragen we bij aan minder druk op snelwegen en OV én minder CO2-uitstoot.


Solliciteer Direct

Meer informatie


Mirjam Ifte
Recruiter
010 – 284 30 80 (optie 1)
Linkedin
Gerelateerde vacatures

Insurance Executive - vast

CED Interim Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties in de verzekeringsbranche die voor korte of langere termijn tijdelijk behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerd...

Bekijk vacature
Contact

Stuur ons een bericht