Kom werken bij CED als
Schadebehandelaar Brand - vast

Locatie Regio EindhovenSalaris € 3.000 - € 4.500

Functiegebied Schadebehandeling materieelUren 32 - 40

Omschrijving van de functie

CED Interim Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties in de verzekeringsbranche die voor korte of langere termijn tijdelijk behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn voor onze klant op zoek naar een Schadebehandelaar Brand voor 32 tot 40 uur per week. Met de juiste ervaring is 28 tot 32 uur per week ook bespreekbaar.

Wij verzorgen de werving & selectie voor deze klant. Je zult direct in dienst treden.

Als Schadebehandelaar Brand ben jij een gedreven oplosser die op zoek is naar meer dan alleen een baan. Wil je werken op een plek waar jouw ideeën en inzet écht gewaardeerd worden?  Hier vind je niet alleen uitdaging, maar ook een omgeving waar je met trots en plezier het verschil kunt maken!

Als Schadebehandelaar ben jij de schakel waar de tussenpersonen en klanten op kunnen rekenen als het om brandschades gaat. Je behandelt schadeclaims met creativiteit en daadkracht, of het nu om particuliere of zakelijke klanten gaat. Elke dag is anders, met afwisselende taken zoals:

  • Zelfstandig, klantgericht en efficiënt afhandelen van schadeclaims in volmacht;
  • Klanten en tussenpersonen met enthousiasme en expertise adviseren, zowel telefonisch als schriftelijk;
  • Zorgen dat alles op rolletjes loopt bij de schadeafhandeling;
  • Actief contact onderhouden met klanten, verzekeraars en andere betrokken partijen;
  • Het uitkeren van schadevergoedingen (yes, je maakt mensen blij!);
  • Meedenken over hoe we onze processen nog slimmer en leuker kunnen maken;
  • Precieze en zorgvuldige administratieve verwerking van dossiers;
  • Meedraaien in telefonieblokken 1-2 keer per week.

Functie-eisen

Jij bent iemand die makkelijk contact maakt, denkt in oplossingen en niet bang is om knopen door te hakken. In jouw rol als sparringpartner weet je je kennis perfect te combineren met die van onze adviseurs om samen tot de beste oplossingen te komen. Flexibel als je bent, beweeg je mee waar mogelijk, maar je staat ook stevig in je schoenen als dat nodig is. Herken je jezelf hierin? Dan is dit jouw kans!

Wat we verder graag bij je zien:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • In het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk óf je bent bereid om deze op korte termijn te behalen;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met schadebehandeling;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en service met een glimlach;
  • Stressbestendig en besluitvaardig, zelfs in de hectiek.

Wij bieden

CED Interim Professionals biedt uitdagend werk, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voegen wij waarde toe aan jouw carrière?

Onze klant biedt: 
Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. De klant is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaat men voor een langdurige samenwerking. Men investeert in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is nog meer:

  • Naast je salaris (maximaal € 4.500,- bruto per maand op basis van fulltime) krijg je een goede pensioensregeling, waarvan zij 2/3 betalen;
  • 29 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 5 bij te kopen;
  • Reiskostenvergoeding (>10 km);
  • Een interne Academy voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding;
  • Voordeliger sporten;
  • Fietsplan: voordelig een (elektrische) fiets leasen;
  • Gezellige bedrijfsfeestjes.

Bedrijfsprofiel

CED heeft een heldere missie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. We werken vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. Onze interim professionals werken ook vanuit die gedachte.

Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We geven dit op diverse manieren vorm waarbij je kunt denken aan afvalscheiding, het inzetten van elektrische auto's, het stimuleren van hybride werken maar ook het hebben van LED-verlichting op ons hoofdkantoor. Maar duurzaamheid gaat verder: we maken gebruik van Studytube om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden, we staan open voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt maar doen elk jaar ook mee aan 'Baas van de dag'; een initiatief van Jinc.

Onze klant is actief als serviceprovider om de positie van klanten te versterken. Zij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat zij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen hun manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Extra informatie

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is veelal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy Voogt (Recruiter) of Monique van der Linde (Support) via 010 - 284 30 80 (optie 1). Wij ontvangen graag, via onderstaand formulier, jouw sollicitatie.

Gesprekken vinden bij voorkeur online plaats. Daarmee stimuleren wij ‘slim’ reizen. Zo dragen we bij aan minder druk op snelwegen en OV én minder CO2-uitstoot.

Solliciteer Direct

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature, dan vertellen we je graag meer hierover:

Raymond Vink
Commercieel Manager CED Interim Professionals | Talent Acquisition Ambassador CED Nederland
010 - 284 30 80 (optie 2) Linkedin